حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن اوشاکوف: عضویت اوکراین در ناتو در نشست پوتین-ویتکاف بررسی شد آزادی خدمه کشتی غرق شده «اترنیتی سی» و انتقال آنها از یمن به عمان ادعای دانون: اسرائیل به مرز‌های ۶۷ برنمی‌گردد، از جولان هم خارج نمی‌شود وال‌استریت ژورنال: آمریکا پهپاد‌های کپی‌شده از مدل‌های ایرانی را مستقر کرد نوجوان مصری با کمک هوش مصنوعی دوستش را کشت و جسد را تکه تکه کرد! اقدام تازه ترامپ در پرونده غزه: کمیته اداره منطقه معرفی می‌شود شورای همکاری خلیج فارس ادعا‌ها درباره جزایر ایرانی را تکرار کرد پای یک بازیگر در میان است؛ کارزار پنهان تل‌آویو برای سفیدشویی در رسانه‌های آمریکا  تحریم‌های جدید آمریکا علیه ونزوئلا ویتکاف همراه با داماد ترامپ به دیدار پوتین آمد ترامپ: حملات علیه ونزوئلا به زودی آغاز می‌شوند

سرکرده سابق داعش نیروی سرویس اطلاعاتی ترکیه بود

یک نظامی بازنشسته و تحلیلگر عراقی می‌گوید که سرکرده سابق داعش و برادرش از نیرو‌های سرویس اطلاعاتی ترکیه بودند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۷ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 21
کد خبر: ۱۳۹۳۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، «عدنان الکنانی» سرتیپ بازنشسته و تحلیلگر امور نظامی در عراق با توضیح درباره حمایت ترکیه از تروریسم و برخی احزاب سیاسی در عراق و ارتباط آنکارا با «عبدالله قرداش» سرکرده داعش و برادرش برای اجرای طرح‌های توسعه‌طلبانه در عراق، می‌گوید: اظهارنظر و ارائه توضیح درباره پروژه ترکیه برای اشغال و کنترل اراضی عراق، هیچ نتیجه بازدارنده‌ای از آن‌چه آنکارا در اراضی شمال عراق انجام می‌دهد، نخواهد داشت.

وی در گفتگو با وبگاه «المعلومه» تصریح کرد: ترکیه قبل از سال ۲۰۱۴، پناهگاه امنی برای عناصر تروریست داعش بود و این افراد را از سراسر جهان از جمله شرق آسیا و آفریقا در خود جای داده بود.

الکنانی افزود: عبدالله قرداش، یکی از استخدام‌شدگان سرویس اطلاعاتی ترکیه است که به یکی از سرکرده‌های گروه تروریستی داعش در عراق تبدیل شد و برادرش افسر رابط بین اطلاعات ترکیه و داعش در خاک عراق و سوریه است.

وی تاکید کرد: برخی از احزاب سیاسی داخل عراق نیز تحت حمایت آنکارا هستند که امروز در عراق دارای پست‌های مهمی هستند و دارای قدرت تصمیم‌گیری هستند. علاوه بر این‌که نوعی پنهان‌کاری از سوی برخی از فرماندهان امنیتی و نظامی با هدف یافتن موانعی برای ایجاد اختلال در هر پروژه‌ای که بتواند از نیرو‌های امنیتی در مقابله با پیشروی ترکیه، وجود دارد.

این در حالی است که چندی پیش مقامات ارشد ترکیه مدعی شدند که «ابوالحسن القرشی» سرکرده جدید داعش در یک عملیات ضد تروریستی اخیر در استانبول دستگیر شده است. «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور این کشور نیز از بازداشت القرشی مطلع شده است.

این مقامات گفتند که پلیس ضد تروریسم و ​​مأموران اطلاعاتی مردی را بازداشت کردند که معتقدند از زمان کشته شدن سرکرده قبلی گروه تروریستی داعش طی عملیات آمریکا در سوریه در ماه فوریه، رهبری این گروه را برعهده داشته است. در تاریخ نوزدهم اسفند سال قبل بود که گروه تروریستی داعش طی بیانیه‌ای رسمی ضمن تایید کشته شدن «ابو ابراهیم القرشی» در عملیات نظامی آمریکا در سوریه، ابوالحسن القرشی را به‌عنوان جایگزین وی معرفی کرده بود./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار